top of page

Dolteka autoparkas pasipildė naujais elektromobiliais - siuntos bus pristatomos tvariau.

Pastaruosius metus augantis išvežiojamų siuntų kiekis priverčia investuoti ne tik į įmonės efektyvumą, tam, kad su išaugusiu siuntų kiekiu neprailgintų pristatymo terminai - mūsų supratimu kiekviena auganti įmonė Lietuvoje turėtų investuoti ir į atsakingą augimą. Siuntų išvežiojimas neišvengiamai įtakoja gamtą, kurio metu į aplinką patenka CO2, todėl Dolteka nusprendė investuoti į atsakingą augimą ir įsigijo 12 elektromobilių, kurie prisidės prie CO2 patekimo į aplinką mažinimo.



Parama iš valstybės Klimato kaitos programos lėšų


Mūsų bendrovės sprendimą investuoti į naujų elektromobilių įsigijimą įtakojo galimybė pasinaudoti parama iš valstybės klimato kaitos programos. Tokios programos ne tik padrąsina įmones, bet ir padeda užtikrinti sėkmingą projekto įgyvendinimą ilguoju laikotarpiu.


Ši programa suteikia galimybę auginti elektromobilių skaičių įmonėje ir ateityje - taip stiprindama įmonių atsakomybę ir norą augti inovatyviai ir atsakingai.


Koks yra elektromobilių pranašumas?


Iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad vienintelis elektromobilių pranašumas įmonių atžvilgiu yra CO2 patekimo į aplinką sumažinimas, tačiau elektromobiliai turi ir daugiau pranašumų. Šiomis dienomis kuriami elektromobiliai yra išties praktiški, jie nenusileidžia įprastiems automobiliams savo vidaus skyriaus erdve bei talpumu. Elektromobiliai taip pat tapo itin pamilti mūsų darbuotojų, nes automatinė greičių pavara, bei vibracijų ir garso nebuvimas, prisideda prie geresnės darbo kokybės, ypač tiems kurjeriams, kurie siuntas pristatinėja pilną darbo dieną.








Projektas „Elektromobilių įsigijimas įmonėje UAB „Dolteka“įgyvendintas panaudojant Klimato kaitos programos lėšas

bottom of page